SERVERE JOCURI

Servere puternice cu resurse de ultimă generație, care vă vor garanta exclusivitatea resurselor și cel mai înalt nivel de disponibilitate pentru serverul de jocuri începând de la prețul de 5.00 € /lună


GĂZDUIRE COUNTER-STRIKE 1.6 NEOSERVER.RO MASCOTA

Alege din cele trei tipuri de jocuri

COUNTER-STRIKE 2

Începând de la:
15 € /lună

COUNTER-STRIKE 1.6

Începând de la:
5 € /lună

MINECRAFT

Începând de la:
5 € /lună

De ce să folosești serviciile NEOSERVER?

Mai jos sunt câteva dintre caracteristicile noastre, care sperăm să vă convingă să utilizați serviciile noastre.

Protecție DDos

Soluțiile noastre avansate de securitate cibernetică furnizează protecție totală împotriva atacurilor DDoS, asigurând disponibilitatea serviciilor.

Activare rapidă

Activarea după confirmarea plății este instantă și nu necesită intervenție din partea noastră.

IMPORTANT
Panou de control intuitiv

Beneficiem de cel mai avansat panou de control în care poți să-ți vezi resursele alocate și statisticile în timp real.

24/7/365 asistență

Ne dedicăm susținerii voastre constante, abordând fiecare provocare cu seriozitate și entuziasm.

Procesoare puternice

Punem accent pe performanță și eficiență, utilizând exclusiv procesoare de înaltă calitate, precum cele din seria AMD Ryzen™ 9 5900X.

IMPORTANT
SSD-uri de mare viteză

Unitățile noastre de stocare de tip SSD NVMe reprezintă o piesă de rezistență în infrastructura noastră, furnizând un impuls semnificativ performanței.

DDoS Protection

Cea mai puternică protecție DDoS

Serverele de jocuri sunt predispuse la atacurile de tip DDoS (denial-of-service distribuite). Soluțiile de protecție implementate de furnizorii de găzduire jocuri au adesea capacități limitate atunci când se confruntă cu intensitatea și frecvență acestor atacuri, în special atacurile UDP.


Hardware de înaltă performanță

Ne mândrim cu alocarea resurselor hardware de ultimă generație pentru toate serviciile noastre. Ne poziționăm în rândul elitei furnizorilor care oferă servicii pe servere dedicate de înaltă performanță, echipate cu procesoare de top precum AMD Ryzen™ 9 5900X. Unitățile noastre de stocare SSD de tip NVMe aduc o îmbunătățire substanțială performanței, în timp ce memoria RAM de 3200MHz DDR4 asigură o procesare eficientă și rapidă a datelor.

performance

monitoring 24/7/365

24/7/365 Monitorizare și asistență

Echipa noastră prietenoasă este aici pentru tine non-stop, gata să răspundă la toate întrebările tale. Dacă dai de o problemă, nu ezita să ne trimiti un ticket prin platforma WHMCS - suntem aici să te ajutăm!